apartmanimeb@gmail.com +382 68 067 109

O NAŠIM APARTMANIMA

Dobrodošli u Apartmane MEB


Smješteni na mirnoj i slikovitoj barskoj rivijeri, Apartmani MEB savršeno su mjesto za opuštajući porodični odmor na Crnogorskom primorju.


Apartmani MEB

Apartmani MEB smješteni na samoj plaži u prekrasnoj uvali Veliki Pijesak. Iz apartmana se pruža spektakularan pogled na kristalno čisto more Barske rivijere. Nalazi se 9 km kilometara od grada Bara, što ga čini savršenim izborom za goste koji traže odmor i opuštanje, daleko od gradske galame a isto tako i veoma pristupačnim bez obzira odakle dolazite i kojim prevoznim sredstvom.

Objekat nudi različite tipove soba zavisno o individualnim potrebama svakog gosta. Sve su sobe u potpunosti opremljene kako bi se gosti u njima osjećali udobno i komforno kao i kod kuće. Sobe su prostrane, te posebno opremljene za familije s djecom. Apartmani su predodređeni za miran odmor kako bi cijela familija mogla uživati u blagodati prirodnih ljepota ovog područja.

Uvijek nasmijano osoblje pobrinut će se kvalitetom usluge i profesionalnošću da Vam odmor bude nezaboravan u svakom pogledu.

Za sve goste naših apartmana obezbijeđen je parking prostor, obzirom da zgrada posjeduje 10 podzemnih garaža i 10 spoljnih parking mjesta. Ujedno objekat je video obezbijeđen što predstavlja dodatnu garanciju i sigurnost tokom boravka kod nas. U samoj zgradi postoji i moderan lift čime ćemo Vam olakšati povratak do svog apartmana.

U sklopu objekta imamo potpuno opremljen restoran u kojem će svim našim gostima u cijenu boravka biti uključen i doručak, na principu švedskog stola, a svi oni sladokusci biće u prilici da naruče neke od specijaliteta koji će biti pripremljeni od naših kuvara a naše osoblje će Vas profesionalno uslužiti.

Svi oni koji žele pobjeći od gužvi na plaži, imaju mogućnost korištenja bazena koji se nalazi tik uz objekat, čime se naš objekat izdvaja od ponude ostalih u našem okruženju.

NAŠE NOVOSTI

15.Mart 2016.

Otvaranje novog web sita

Svečano smo u rad pustili našu web prezentaciju, čime smo ozvaničili našu ponudu na tržištu ponude apartmana na Barskoj rivijeri. Dobrodošli